Array
(
  [Itemid] => 201
  [option] => com_k2
  [id] => 2
  [lang] => nl
  [view] => item
)
 ?>

Apeldoorn

Bijeenkomsten:

Bijeenkomst afbeelding

Aglow Apeldoorn bestaat meer dan 36 jaar, een bloeiende afdeling met vele trouwe bezoeksters vanuit allerlei kerkelijke gezindten. We huren een mooie zaal in 'De Hofstad' in Apeldoorn Zuid.
Ook mogen we regelmatig nieuwe bezoeksters ontvangen jong en oud en er tussenin.

Elke 3e dinsdagochtend van de maand van september t/m juni. Soms een mannen/vrouwenavond, deze kondigen we bijtijds aan.


Adresgegevens:

Locatie: De Hofstad

Adres: Hofveld 52

Postcode: 7331 KE

Plaats: Apeldoorn

Bijzonderheden: Na deze onverwachte 'coronatijd' hebben we weer een bijeenkosmt gepland !. We hopen weer vele vrouwen op 15 september te ontmoeten in de kerkzaal van de Hofstad!


Agenda:


Datum: dinsdagochtend 15 september 2020

Dans: Annie van Dommele

Spreekster: Anneke Pol

Thema: "Waar ben je in de storm?"


Datum: dinsdagochtend 20 oktober 2020

Spreekster: Anita Bangma

Thema: 'God beperkt je niet'

coronaproof! 1 1/2 mtr, handen schoonmaken, presentielijst, jas over stoel, niet zingen, wel neuriën. Liefst parkeren achter 'De Hofstad', door de voordeur naar binnen, door de achterdeur naar buiten.

Dinsdagochtend 17 november: Spreekster: Annet Anzalone

Thema: "Een frisse bubbel"

Dinsdagochtend 15 december

Thema: Nog een verrassing


Contactgegevens:

Team Apeldoorn
Ons team bestaat uit 4 bestuursleden , 2 gastvrouwen en een aanbiddingsleidster, en 6 bezoeksters die samen met ons team bidden voor de afdeling, Apeldoorn, Nederland , Israël , moslims e.a.: Cilia Sekreve, hoofd gastvrouwen Grietje Hoekstra, vice-voorzitter Bep Breedijk; penningmeester en gastvrouw Joanne Kervel, secretaris en voorzitter Thea Kolkman, gastvrouw  Kie Welmers, gastvrouw en aanbidding Cynthia Schaafsma, gastvrouw en publiciteit   En een gebedsteam van bezoeksters: Petra Blijleven, Marjan van Vliet, Carin Dijkstra, Mirelva Pelamonia, Liesbeth Johnson en Lydia van Dijk    

Cilia Sekreve

Grietje Hoekstra

Joanne Kervel

Thea Kolkman

Kie Welmers

Bep Breedijk

Cynthia Schaafsma

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 055-5427202

Giften

NL48RABO148343619

Algemene informatie:

Vanaf 9.00 uur worden de bezoeksters ontvangen in de ruime hal, waar koffie en thee geschonken wordt en gelegenheid is voor ontmoeting en snuffelen bij de boekentafels met Aglow-uitgaven en 2e hands boeken. Soms hebben we ook een cadeautafel om ons adoptieland Polen een extra gift te kunnen doen.

 Om 9.30 start de dienst met een openingswoord en gebed door één van de bestuursleden. Er is ook een collecte, waarvan we o.a. onze prachtige zaal betalen. 

Kie Welmers leidt de aanbidding.
Hierna komt de spreekster, meestal uit de eigen Aglow gelederen haar Bijbelse boodschap brengen.

Tussen 11.30 en 12.00 uur is er ruimte voor nazorg, gesprek, gebed  en ontmoeting. Ook is het mogelijk een gebedsbriefje in te vullen. Het Aglow-team bidt hier een maand lang voor. Regelmatig worden we bemoedigd door gebedsverhoringen.

In november 2018 bestaat Aglow Apeldoorn 35 jaar !!!