Array
(
  [Itemid] => 201
  [option] => com_k2
  [id] => 2
  [lang] => nl
  [view] => item
)
 ?>

Aglow Apeldoorn

Bijeenkomsten:

Bijeenkomst afbeelding

Aglow Apeldoorn bestaat sinds november 2018 35 jaar, een bloeiende afdeling met vele trouwe bezoeksters vanuit allerlei kerkelijke gezindten. We huren een mooie zaal in 'De Hofstad' in Apeldoorn Zuid.
Ook mogen we regelmatig nieuwe bezoeksters ontvangen jong en oud en er tussenin.

Elke 3e dinsdagochtend van de maand, met soms een uitzondering (zoals 22 januari 2019, de 4e dinsdag, dit is net verbeterd, excuses voor de vergissing! op de uitnodigingen staat het wel goed),  van september t/m mei. Soms een mannen/vrouwenavond, deze kondigen we bijtijds aan.


Adresgegevens:

Locatie: De Hofstad

Adres: Hofveld 52

Postcode: 7331 KE

Plaats: Apeldoorn


Agenda:


Datum: 18 juni

Thema: Aanbidding en getuigenis

Bep Breedijk vertelt over 40 Namen van de Here Jezus

Contactgegevens:

Team Apeldoorn
Ons team bestaat uit 3 bestuursleden , 3 gastvrouwen en een aanbiddingsleidster, en 4 bezoeksters die samen met ons team bidden voor de afdeling, Apeldoorn, Nederland , Israël , moslims e.a.: Cilia Sekreve, hoofd gastvrouwen Grietje Hoekstra, penningmeester  Joanne Kervel, secretaris en presidente  Thea Kolkman, gastvrouw  Kie Welmers, gastvrouw en aanbidding Bep Breedijk; gastvrouw Mirjam Willemsen, aanbiddingsleidster. En een gebedsteam van bezoeksters: Petra Blijleven,  Marjan van Vliet, Carin Dijkstra, Mirelva Pelamonia            

Cilia Sekreve

Grietje Hoekstra

Joanne Kervel

Mirelva Pelamonia

Thea Kolkman

Mirjam Willemsen

Kie Welmers

Bep Breedijk

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 055-5427202

Giften

NL48RABO148343619

Algemene informatie:

Vanaf 9.00 uur worden de bezoeksters ontvangen in de ruime hal, waar koffie en thee geschonken wordt en gelegenheid is voor ontmoeting en snuffelen bij de boekentafels met Aglow-uitgaven en 2e hands boeken. Soms hebben we ook een cadeautafel om ons adoptieland Polen een extra gift te kunnen doen.

 Om 9.30 start de dienst met een openingswoord en gebed door één van de bestuursleden. Er is ook een collecte, waarvan we o.a. onze prachtige zaal betalen. 

We hebben een enthousiaste muzikante, Mirjam, met gitaar en keyboard. Zij leidt ons in de aanbidding samen met Kie die dwarsfluit speelt.
Hierna komt de spreekster, meestal uit de eigen Aglow gelederen haar Bijbelse boodschap brengen.

Tussen 11.30 en 12.00 uur is er ruimte voor nazorg, gesprek, gebed  en ontmoeting. Ook is het mogelijk een gebedsbriefje in te vullen. Het Aglow-team bidt hier een maand lang voor. Regelmatig worden we bemoedigd door gebedsverhoringen.

In november 2018 bestaat Aglow Apeldoorn 35 jaar !!!