Array
(
  [Itemid] => 225
  [option] => com_k2
  [id] => 322
  [lang] => nl
  [view] => item
)
 ?>

Emmen

Bijeenkomsten:

Bijeenkomst afbeelding

Hartelijk welkom bij Lighthouse Emmen.

Wij zoeken naar Gods Identiteit. We krijgen steeds meer inzicht in wie Jezus is. We leren om meer en meer te worden wie we reeds zijn in Hem. We leren naar onszelf te kijken zoals God ons ziet in Christus: Volmaakt!! Daar kunnen wij niets aan toevoegen of aan af doen! Wat een interessant proces is dat.....!

We delen Gods hart en Zijn Liefde voor ons, ook aan elkaar uit.

Kom gerust de sfeer eens proeven.  Je bent van harte welkom!

Tijd: 09.45 uur tot 11.45 uur.


Adresgegevens:

Locatie: De Schanskuil

Adres: De Schanswal 10

Postcode: 7823 TJ

Plaats: Emmen


Agenda:


Datum: 24 september

Aanvang: 09.45uur - 11.45uur

Deze bijeenkomst openen we de bijbel opnieuw om ons te verbazen wie God is en hoe Hij door ons heen kan werken. Dit willen we met elkaar ontdekken en beleven!! Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom! De volgende data dat er Lighthouse is 29 oktober, 26 november en 17 december. Team Aglow Emmen.

Contactgegevens:

Teamfoto

In het voorbereidende team zitten Mirjam van Dam, Janneke Siersema, Ina Schuijers en Julia van Eck. Ook vele bezoeksters van het Lighthouse bidden voor deze ochtenden, zodat God Zijn Glorie kan laten zien. Immers er gebeurt niets zonder gebed....

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie:

Teamfoto

Telkens als we samen komen heeft een ieder iets. Dat kan zijn een gedicht, een getuigenis, een woord uit de Bijbel of een bemoediging! 

Misschien ben jij meer praktisch ingesteld en kun jij lekker bakken en maak je iets voor bij de koffie. Misschien wil je een lied voor ons zingen. Of wil je eens een presentje voor alle gasten maken? Misschien zit jij er bij en maak je het door jouw aanwezigheid gezellig! 

Soms nodigen we een spreekster uit die met een bemoedigend woord uit de Bijbel komt. We proberen in alles zoveel mogelijk de leiding van de Heilige Geest te zoeken. Die Geest wil door ons allen heen werken! Als Hij maar de ruimte krijgt....! Daar zijn we naar op zoek.

God gebruikt ons allen op onze eigen wijze. Dat is heel rijk, kostbaar en mooi!! Je mag zijn zoals je bent! Zijn, zoals je door Hem geschapen bent! Zo geef jij God alle eer.

Jesaja 61:2 - Hij heeft mij gezonden om een blijde boodschap te brengen.


Jaarthema 2019 "FOCUS".

Samen komen met vrouwen, opgebouwd worden door Gods Woord, je hart delen en leren God te aanbidden. Ook is er altijd tijd om individueel gebed te ontvangen als jij daar behoefte aan hebt.

Veel dames die momenteel het Lighthouse bezoeken zijn dol op zingen en bidden met en voor elkaar en de mensen om hen heen.

Ook vertellen zij graag aan elkaar wat er gaande is in hun leven van alledag. Hoe zij daarmee omgaan samen met God. Zo processen we met elkaar. Op die manier leren we veel van elkaar omdat we horen over de velerlei manieren waarop God werken kan. 

We zien er naar uit om jullie in die vreugde die bij Jezus Christus is, te mogen ontvangen!