Array
(
  [Itemid] => 161
  [option] => com_content
  [id] => 27
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

Bestuur

Phia Kamp

Hallo, mijn naam is Phia Kamp, ik ben getrouwd met Roelf en moeder van 2 dochters. Sinds 1992 ben ik betrokken bij het werk van Aglow. Ik geniet van alle contacten en samenwerken met vrouwen en nu ook met de mannen, die Aglow binnen komen. Mijn passie is Gods waarheid en genade te brengen, waardoor zowel vrouwen als mannen ontdekken wie ze zijn als dochter en zoon van God. Identiteit, weten wie je bent, is de sleutel voor verandering.

Mijn droom is dat er in iedere woonplaats in Nederland een afdeling of Lighthouse van Aglow zal zijn, zowel voor vrouwen als mannen. Een plaats waar je Gods liefde mag leren ontvangen en uitdelen. Een plaats van bemoediging en training om te leren wandelen onder de leiding van de Heilige Geest. Een plaats waar je leert ontdekken wat het betekent voor jou, dat Jezus is: de Schepper, de Verlosser, de Bevrijder, de God die voorziet en de Geneesheer!!

Als eindverantwoordelijke van Aglow Nederland is het een voorrecht om samen met de andere leden van het team en vele medewerkers in het land, te bouwen aan Gods Koninkrijk.

Anneke Pol

Mijn naam is Anneke Pol en ik woon in Zwolle.  

Mijn grootste liefde is Jezus! Hij was het die mijn leven zin gaf na mijn scheiding, nu meer dan 32 jaar geleden. Als God niet in had gegrepen in mijn leven had ik nooit HET LEVEN kunnen leiden wat ik nu doe. Ik geniet enorm van mijn 4 geweldige kinderen, 4 schoonkinderen en 6 prachtige kleinkinderen. 

In 1994 ben ik, door een vriendin die mij mee nam, met de Aglow in aanraking gekomen. Op dat moment had helemaal niets met vrouwen. God heeft mij vanaf het eerste moment gegrepen met Zijn liefde en veranderde mijn blik op vrouwen. Het had met mijzelf te maken, ik hield niet van mijzelf als vrouw. God keerde het om. En ik geniet nu van al die vrouwen die voor God gaan! Gelukkig horen nu bij Aglow ook de mannen! Zonder hen zouden we mank lopen, want God gaf ons aan elkaar om elkaar te helpen en ondersteunen, aan te vullen. We kunnen niet zonder elkaar. Ik hou ervan mensen te discipelen, hen de wegen van God te leren. Geniet van het spreken over Zijn geweldige liefde, Zijn gunst, Zijn voorziening op ons leven. God is zo goed!

De taak als penningmeester is een grote uitdaging. Gelukkig heeft God gezegd dat Hij het gaat doen en of ik wil volgen. Dat wil ik. Ook met deze taak wil ik echt op Hem leren vertrouwen! 

Heel graag ben ik in de natuur, daar zie ik zo Zijn grootheid. Vaak kan ik stil staan in ontzag voor Hem, de Schepper. Wandelen en fietsen zijn datgene wat ik daarom heel graag doe. Een langzaam tempo, zodat ik steeds om mij heen kan kijken en kan genieten. 

 

Roné Kirkels

Hoi, ik ben Roné, ik woon in de Poort van Limburg: in Weert. Sinds januari 2012 maak ik deel uit van het team NL, spannend maar ook een grote uitdaging! Outreach Nederland gaat mijn taak worden. 

Het is mijn grote verlangen met de passie van Jezus, Jezus veel meer zichtbaar te zien worden in heel Nederland, ook in Limburg en de andere uithoeken van het land en Gods Koninkrijk te zien baan breken. Daar hebben we elkaar en ook jou voor nodig! Doe je mee? 

 

Yvonne Elbers

Stromen van Levend Water, zo zie ik het Woord van God. Het geeft leven, het voedt, het geeft richting. Het is mijn verlangen om het Woord door te geven. Alles wat ik zelf in Jezus ontvangen heb weer aan andere uitdelen, door de kracht van de Heilige Geest. Ik ben sinds 1986 bij Aglow en dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren en nog steeds leer. 

Vanaf 2014 mag ik in het bestuur mee denken en bidden. Het trainen van de Aglow medewerksters aansturen. 

Het onderwijs vanuit Aglow International hebben we omgezet naar een cursus, zodat het voor iedereen beschikbaar is. Deze cursus WORDEN WIE JE BENT, wordt nu door het hele land gegeven en ik mag dat coördineren en stimuleren. 

Al 36 jaar ben ik getrouwd met Rob, we hebben 2 zonen die ieder op hun wijze zelfstandig wonen. Mijn werk in de fysiotherapie moest ik afbouwen. Daarna  ben ik omgeschoold naar kerkelijk werker. Ik houd van God aanbidden, studeren en (s)preken. Om Gods Woord in  praktijk te brengen.  Ik geniet ervan om mensen te helpen, te organiseren, en les te geven.  Zowel in Aglow als onze in gemeente.