Array
(
  [Itemid] => 161
  [option] => com_content
  [id] => 27
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

Bestuur

Phia Kamp

Hallo, mijn naam is Phia Kamp, ik ben getrouwd met Roelf en moeder van 2 dochters. Sinds 1992 ben ik betrokken bij het werk van Aglow. Ik geniet van alle contacten en samenwerken met vrouwen en nu ook met de mannen, die Aglow binnen komen. Mijn passie is Gods waarheid en genade te brengen, waardoor zowel vrouwen als mannen ontdekken wie ze zijn als dochter en zoon van God. Identiteit, weten wie je bent, is de sleutel voor verandering.

Mijn droom is dat er in iedere woonplaats in Nederland een afdeling of Lighthouse van Aglow zal zijn, zowel voor vrouwen als mannen. Een plaats waar je Gods liefde mag leren ontvangen en uitdelen. Een plaats van bemoediging en training om te leren wandelen onder de leiding van de Heilige Geest. Een plaats waar je leert ontdekken wat het betekent voor jou, dat Jezus is: de Schepper, de Verlosser, de Bevrijder, de God die voorziet en de Geneesheer!!

Als eindverantwoordelijke van Aglow Nederland is het een voorrecht om samen met de andere leden van het team en vele medewerkers in het land, te bouwen aan Gods Koninkrijk.

 

Anneke Pol

Mijn naam is Anneke Pol en ik woon in Zwolle.  

Mijn grootste liefde is Jezus! Hij was het die mijn leven zin gaf na mijn scheiding, nu 28 jaar geleden. Als God niet in had gegrepen in mijn leven had ik nooit HET LEVEN kunnen leiden wat ik nu doe. Ik geniet enorm van mijn 4 geweldige kinderen, 4 schoonkinderen en 3 prachtige kleinkinderen. 

In 1994 ben ik, door een vriendin die mij mee nam, met de Aglow in aanraking gekomen. Op dat moment had helemaal niets met vrouwen. God heeft mij vanaf het eerste moment gegrepen met Zijn liefde en veranderde mijn blik op vrouwen. Het had met mijzelf te maken, ik hield niet van mijzelf als vrouw. God keerde het om. En ik geniet nu van al die vrouwen die voor God gaan! Gelukkig horen bij de Aglow ook de mannen. Zonder hen zouden we mank lopen, want God gaf ons aan elkaar om elkaar te helpen en ondersteunen, aan te vullen. We kunnen niet zonder elkaar. Ik hou ervan mensen te discipelen, hen de wegen van God te leren. Geniet van het spreken over Zijn geweldige liefde, Zijn gunst op ons leven.God is zo goed!

De taak als penningmeester is een grote uitdaging. Gelukkig heeft God gezegd dat Hij het gaat doen en of ik wil volgen. Dat wil ik. Ook met deze taak wil ik echt op Hem leren vertrouwen! 

Ik ben heel graag in de natuur, daar zie ik zo Zijn grootheid, Zijn zorg voor ons. Wandelen en fietsen zijn datgene wat ik daarom heel graag doe. Een langzaam tempo, zodat ik steeds om mij heen kan kijken en kan genieten. 

 

Elian van Ingen

Leuk om mijzelf aan u voor te stellen:

Mijn naam is Elian van Ingen, getrouwd met Jaap en samen hebben wij 6 kinderen en 12 kleinkinderen. Wij zijn een zogenaamd 'samengesteld' gezin sinds 15 mei 2015.

Sinds ruim 3 jaar in het landelijk bestuur van Aglow Nederland als secretaresse en met heel veel plezier mag ik wel zeggen.

Een leuke en afwisselende taak, die ik met liefde vervul. Ik vind het fantastisch om samen met de andere 'meiden' een team te vormen en met elkaar steeds nieuwe manieren te ontdekken waarop wij als Aglow Nederland Zijn Koninkrijk in Nederland zichtbaar kunnen maken. Qua droom sluit ik mij helemaal bij Phia aan!

Genieten doe ik wanneer ik wandel, zowel power walking als lange afstand wandelingen (zoals het Pieterpad), op zijn tijd wat creatief bezig zijn en lezen heel veel lezen. Genieten doe ik ook wanneer de schoonheid die God in mensen heeft gelegd meer en meer zichtbaar wordt. Wanneer ik daar - op de een of andere manier - aan bij kan dragen dan zal ik dat niet laten.

Ons huis staat altijd open voor mensen die gebed nodig hebben,  een luisterend oor of gewoon een 'bakkie troost'.  Gewoon er zijn voor elkaar!

 


Yvonne Elbers

Stromen van Levend Water, zo zie ik het Woord van God. Het geeft leven, het voedt, het geeft richting. Het is mijn verlangen om het Woord door te geven. Alles wat ik zelf in Jezus ontvangen heb weer aan andere uitdelen, door de kracht van de Heilige Geest. Ik ben sinds 1986 bij Aglow en dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren en nog steeds leer. 

Vanaf 2014 mag ik in het bestuur mee denken en bidden. Het trainen van de Aglow medewerksters aansturen. 

Het onderwijs vanuit Aglow International hebben we omgezet naar een cursus, zodat het voor iedereen beschikbaar is. Deze cursus WORDEN WIE JE BENT, wordt nu door het hele land gegeven en ik mag dat coördineren en stimuleren. 

Al 36 jaar ben ik getrouwd met Rob, we hebben 2 zonen die ieder op hun wijze zelfstandig wonen. Mijn werk in de fysiotherapie moest ik afbouwen. Daarna  ben ik omgeschoold naar kerkelijk werker. Ik houd van God aanbidden, studeren en (s)preken. Om Gods Woord in  praktijk te brengen.  Ik geniet ervan om mensen te helpen, te organiseren, en les te geven.  Zowel in Aglow als onze in gemeente.  

 

 

Roné Kirkels

Hoi, ik ben Roné, ik woon in de Poort van Limburg: in Weert. Sinds januari 2012 maak ik deel uit van het team NL, spannend maar ook een grote uitdaging! Outreach Nederland gaat mijn taak worden. 

Het is mijn grote verlangen met de passie van Jezus, Jezus veel meer zichtbaar te zien worden in heel Nederland, ook in Limburg en de andere uithoeken van het land en Gods Koninkrijk te zien baan breken. Daar hebben we elkaar en ook jou voor nodig! Doe je mee?

 


Wilma Oosterhuis

En ik sluit de rij, vanaf januari 2011 zit ik in het team NL. Ik vind het een voorrecht om deel te zijn van Aglow en te groeien in mijn geloof. Mijn passie is het leven wat ik van God ontvangen heb door te geven aan anderen. 

Binnen Aglow ben ik eindverantwoordelijk voor Communicatie. De plek om verbinding te leggen zowel intern als extern. Zaken als de website, facebook, nieuwsbrief en folders vallen hier onder. Media bieden volop mogelijkheden en ik vind het geweldig dat we als christenen en als Aglow onze plek mogen innemen op het internet. 

Mijn leven is in een overgangsfase. Ik ben net gestopt met werken en met pensioen gegaan. Dat geeft mij meer tijd om bezig te zijn met de dingen die God op mijn hart legt. Zo ben ik begonnen met schrijven en heb mijn eigen bedrijf Chawaah opgericht. Kortgeleden is mijn eerste boek uitgekomen en ik ben nu bezig met een boek over mijn eigen leven. 

Daarnaast ben ik deel van het sprekersteam van de Evangelische Open Thuis Gemeente in Drachten en doe ook hier de communicatie. Ik ben alleengaande en ervaar dat God mij compleet maakt in Hem.