Array
(
  [Itemid] => 233
  [option] => com_content
  [id] => 881
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

Cursussen

Be Aglow - Worden wie je bent

In Aglow wereldwijd heeft een grote verandering plaatsgevonden door diepgaand onderwijs over het leven vanuit de nieuwe mens. Het leven wat wij hebben in Jezus, is niet alleen een verandering van ons hart maar vooral een vernieuwing van ons denken. 

Ook in Aglow Nederland vindt deze verandering plaats. We zijn eerst zelf met dit onderwijs aan de slag gegaan en hebben het ons eigen gemaakt. Nu willen we dit onderwijs delen in ons land in de vorm van een cursus van zes bijeenkomsten. 

Onderwerpen

 • Identiteit in Christus
 • Genade ontdekken
 • Verandering van denken
 • Nieuwheid van leven 
 • Vrijheid in Christus
 • In proces zijn

Planning cursussen
De cursus is de helft van 2017 op verschillende plekken in ons land gegeven. In het voorjaar werd de cursus gegeven in Groningen, Nootdorp Breda en Hoofddorp en in het najaar in Emmen. 

In Broek op Langedijk zijn 28 enthousiaste vrouwen eind november begonnen aan de Be Aglow Cursus. Het is hun verlangen om te 'Worden wie je bent'. Om als vrouw hun identiteit te vinden in Christus. En zichtbaar te zijn in hun gezin, werk en dorp. Deze cursus wordt in samenwerking met een gemeente gegeven. 

Wil je meer info over de cursus en hoe je deze in je eigen dorp of stad kunt organiseren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Informatie:
Kosten cursus, inclusief materiaal : € 30,-
Aantal cursisten: 10-25 personen. 

Aanmelding:
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . met vermelding cursusplaats (ook voor informatie en vragen). Telefonisch aanmelden: Harma van der Flier, tel. 0597-552270.

Workshop cursus - Nieuwheid van leven
Op de Aglow Conferentie maart 2016, heeft Wilma Oosterhuis een workshop gegeven over de cursus Be Aglow - Worden wie je bent. De workshop begint met algemene informatie over de cursus, daarna delen twee  cursisten hun ervaringen en vervolgens wordt de les 'Nieuwheid van leven' behandeld. De workshop is via onderstaande link te beluisteren (dit kan alleen als de computer dit ondersteunt).