Array
(
  [Itemid] => 233
  [option] => com_content
  [id] => 881
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

Cursussen

Be Aglow - Worden wie je bent

In Aglow wereldwijd heeft een grote verandering plaatsgevonden door diepgaand onderwijs over het leven vanuit de nieuwe mens. Het leven wat wij hebben in Jezus, is niet alleen een verandering van ons hart maar vooral een vernieuwing van ons denken. 

Ook in Aglow Nederland vindt deze verandering plaats. We zijn eerst zelf met dit onderwijs aan de slag gegaan en hebben het ons eigen gemaakt. Nu willen we dit onderwijs delen in ons land in de vorm van een cursus van zes bijeenkomsten. 

Onderwerpen

 • Identiteit in Christus
 • Genade ontdekken
 • Verandering van denken
 • Nieuwheid van leven 
 • Vrijheid in Christus
 • In proces zijn

Planning cursussen
Aglow heeft de cursus al op veel plekken in ons land gegeven. Deze cursus kan ook in jouw woonplaats komen. Met een groep deelnemers, vrouwen en mannen in de huiskamer of in een zaaltje. Een groep van 10-15 mensen kan soms nog wel in een huiskamer. Met meer deelnemers is een zaaltje handig. Wil je meer info over de cursus en hoe je deze in je eigen dorp of stad kunt organiseren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Informatie:
Kosten cursus, inclusief materiaal : € 30,-
Aantal cursisten: 10-25 personen. 

Workshop cursus - Nieuwheid van leven
Op een Aglow Conferentie heeft Wilma Oosterhuis een workshop gegeven over de cursus Be Aglow - Worden wie je bent. De workshop begint met algemene informatie over de cursus, daarna delen twee  cursisten hun ervaringen en vervolgens wordt de les 'Nieuwheid van leven' behandeld. De workshop is via onderstaande link te beluisteren (dit kan alleen als de computer dit ondersteunt).