Array
(
  [Itemid] => 217
  [option] => com_content
  [catid] => 34
  [id] => 921
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

Inspiratie vanuit God

Je mag tot rust komen bij Mij en heel dichtbij Mij zijn. Weet dat je in Mij bent en dat je nooit uit die plek bent. Ik in jou en jij in Mij. Dit is niet afhankelijk van je gevoel of de krachtige ervaring van mijn aanwezigheid, maar dat is de identiteit van je leven in Mij. Het is een ZIJN. Jij bent in Mij en blijft in Mij. Niets verandert daar iets aan.

 Maar Ik verlang er wel naar om met je te delen en Mijn hart aan je bekend te maken. Om je te vernieuwen door waarheid, je aan te raken met liefde, je te vullen met vrede en je toe te rusten met wijsheid. Om je eigen gedachten te vullen met Mijn gedachten, om je te laten kijken zoals Ik kijk. 

Dat gaat je veranderen en vernieuwen, daar ontvang je kracht en een verruimde blik. Daar ontvang je hoop, visie en verwachting voor de toekomst. Daar ontvang je lef en durf om op te staan en ervoor te gaan. Daar ontvang je ideeën en creativiteit om mee verder te gaan. Daar groeit het kennen van Mij, groeit de relatie met Mij en mag je doorgaan met wat Ik in jou begonnen ben. Daar ontdek je wat belangrijk is in je leven en waar je tijd aan moet besteden. Daar ontvang je prioriteiten. 

En in dit alles vind je in Mij heel veel vreugde. Je mag dichtbij Mij zijn en in Mijn armen komen. Geborgenheid en intimiteit bij Mij. Vervulling in jezelf die Ik je geef. Het is de plek waar de bron is en het water begint te stromen. Jij ontvangt dit water en het gaat door jou heen stromen en wordt krachtiger. Het is een overstromen van vreugde en leven. Ja, leven, een overvloed van leven en een bruisen geef Ik aan je en leg Ik in je.