Array
(
  [Itemid] => 217
  [option] => com_content
  [catid] => 34
  [id] => 905
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

Bemoediging

Lieve schat, laat ik beginnen met te zeggen: Ik hou van jou.  Mijn liefde voor jou is onvoorwaardelijk en onbegrensd. Vanuit voorgaande jaren ken ik jouw tranen, jouw verdriet, jouw afwijzing, jouw wanhoop, frustraties, eenzaamheid, teleurstelling, boosheid en pijn. Ook dit nieuwe jaar leef je in deze gebroken wereld. Maar je bént niet van deze wereld en één ding staat vast; Ik heb dit alles overwonnen!

Ik zag je toen en Ik zie je nu. Ik weet alles over jou. Ik weet waar jij bent en ik weet waar je naar toe gaat. Waar jij bent, zal Ik zijn. Ik ken jouw toekomst en wil je zegenen met mijn Liefde, mijn Trouw en mijn Bescherming. Ik wil jouw Herder zijn en het is mijn verlangen dat het jou aan niets ontbreekt. Ik neem je mee naar grazige weiden en wil je voeren langs rustige wateren. Kom je toch onverwachts in een dal van diepe duisternis, dan bén Ik daar al. Ik vang je op en zal je ondersteunen met mijn heilrijke rechterhand.

Ik wil je leiden langs mijn rechte sporen omdat ik weet dat dit voor jou de juiste weg is. Ben je onderzoekend en neem je soms uit nieuwsgierigheid, of misschien wel vanuit eigenwijsheid, een andere weg, dan wacht Ik je op en breng je veilig terug naar een plek die voor jou het beste is.

Ik ben een God van relaties en daarom is het een zegen dat je lieve mensen om je heen hebt, waar je je geaccepteerd voelt en liefde ontvangt. Wanneer het leven moeilijk wordt, raad ik je echter aan om bij Mij te schuilen en je vertrouwen alleen op Mij te stellen. Ik ben jouw schild, bij Mij ben je veilig. Bij Mij vind je rust en je zult gaan ervaren dat juist in die moeilijke momenten onze relatie zal groeien naar een intiemer level.

Wat er in dit nieuwe jaar ook op je pad zal komen; dank mij onder alle omstandigheden. Wees blij en verheug je in Mij. Hou je oog gericht op Mij en schaar je onder mijn vleugelen. Mijn plan met jou staat vast. Ik heb jouw geluk voor ogen en heb een hoopvolle toekomst voor jou. Ik ben de grote Ik Ben ………. Ik zal er zijn!

Geschreven aan de hand van Ps. 23 - Ps. 91 - Ps. 118 - Ps.139 - Jer. 29

Zegen en liefs,
Leoni