Array
(
  [Itemid] => 217
  [option] => com_content
  [catid] => 34
  [id] => 930
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

Totaal veranderd

Herken je dat ook in je leven, dat de druk toeneemt en je het zwaar hebt en dat het zijn bij God dat totaal verandert?

Vandaag heb ik dat op een bijzondere manier meegemaakt. Mijn lijstje met dingen die ik moet doen, groeit alleen maar en mijn tijd groeit niet mee. Dit legt een druk op me en ontneemt me de vreugde om aan de slag te gaan. Negatieve gedachten komen om de hoek. 'Ik wil nu ook wel eens tijd om te genieten. Ik moet ook overal voor zorgen. Hoe krijg ik het voor elkaar.'

En dan vanochtend heb ik tijd met God. Tijd om in alle ontspannenheid bij God te zijn. Ik zit heerlijk buiten, geniet van de zon en mijn ontbijt en geniet van het zijn bij God. Ik lees woorden uit de bijbel, lees een studie door en het raakt mijn hart. God is er en Hij is de bron van mijn leven. Alles draait om Hem. Hij is in mij en spreekt in mij. En ik word zo geraakt door wie God is en wat Hij in mij en door mij wil doen. Wat een mogelijkheden ik heb en dat ik iets mag doorgeven aan anderen. Iets wat geweldig kostbaar is, omdat het waarheid is en leven brengt.

Dat te ontdekken in het zijn bij God verandert alles totaal in mij. Ik ontvang inspiratie, zie duizend mogelijkheden om hier iets mee te doen. Ik bruis van leven en energie. Er is niets veranderd en toch is alles totaal veranderd. Mijn lijstje is even lang en mijn tijd is niet gerekt, maar in mij heeft God iets geraakt. En ik zie ernaar uit om daarmee aan de slag te gaan. Wat ben ik geweldig dankbaar om God te kennen en met Hem te leven.

Snel doe ik nog wat dingen in de tuin, neem een kop koffie en ga naar boven om aan de slag te gaan. Als eerste schrijf ik deze blog om ook met jou te delen hoe God alles verandert. Wat bijzonder om dit te ontdekken en op weg te zijn aan Gods hand. 

Wilma Oosterhuis