LH Bennekom

Lighthouse Bennekom is weer van start gegaan op 27 januari 2022 met een aangeklede winterwandeling. Goed voorbereid en met koffie/ thee/ chocomel en wat lekkers zijn we naar de parking gereden. We zouden met ongeveer 6 vrouwen op pad gaan. Helaas, er kwamen afmeldingen en het regende echt gestaag maar het mocht de pret niet drukken.

Met z’n drieën zijn we gestart met gebed en God de lof gezongen voor de schepping.  Daarna zijn we met het thema ‘Niet door kracht nog door geweld maar door zijn Heilige Geest’ op pad gegaan door het Landgoed Hoekelum met zijn bron en vele soorten bomen. Met de natuur als leidraad hebben we de link gelegd naar God. De rode lijn was wat gebeurt er als God spreekt. En wie/wat is onze bron waaruit we putten. En merken wij nog op als God spreekt tegen ons. We mogen gaan kijken en handelen vanuit Gods perspectief. Met uiteindelijk af te sluiten met een vergezicht nl. openbaring 21;1-7 . Het was een goede tijd ondanks dat het regende tot het eind.

Aankomende donderdag 24 februari 2022 gaan we er nogmaals op uit. Startend vanaf  parkeerplaatsvan kasteel Hoekelum aan de Edeseweg 124 in Bennekom. We starten om 9.30 uur.

Algemene info

Lighthouse Bennekom komt één keer in de maand op donderdag samen.
Waar: Grietjeshof 71, Bennekom
Tijd: om 9.15 uur staat de koffie klaar. We starten om 9.30 uur en eindigen om 11.30 uur

Iedereen is van harte welkom op deze ochtenden.