Bijeenkomsten

Je bent van harte welkom bij Aglow Den Helder! Op woensdag- en op vrijdagochtenden in de derde week van de maand hebben we een ochtend van samenkomen.

De deur staat open om 09.30 uur en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een kopje koffie / thee. De ochtend start om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Elke keer zijn we verwachtingsvol wat God gaat doen.

Ik vind grote vreugde in de Heer, mijn hele wezen jubelt om mijn God. Hij deed mij het kleed van de bevrijding aan, hulde mij in de mantel van gerechtigheid, zoals een bruidegom een kroon opzet, zoals een bruid zich tooit met haar sieraden. (Jesaja 61:10)

Samen komen met vrouwen, samen Gods Woord lezen, samen bidden en God groot maken in aanbidding. Ook is er tijd voor persoonlijke verhalen, getuigenissen en persoonlijk gebed. Dit alles in de overtuiging dat wij Gods geliefde dochters zijn. Wij ontvangen Zijn liefde voor ons en mogen daarvan uitdelen aan onze naasten. Elke keer weer genietend om elkaar te ontmoeten en te mogen leren van elkaar.

Bijzonderheden: We komen met een maximaal aantal personen van 7 à 8 bij elkaar. Graag van tevoren opgeven als je wilt komen.

Adresgegevens
Theodorus Rijkersstraat 33
1782 TJ Den Helder

Team
Riekie de Beijer – leiding

E-mailadres: Aglow Den Helder
Telefoonnummer: 0223-861393
Facebook: Aglow NL