Bijeenkomsten

Ruim 10 jaar geleden zijn Kitty Bijl en Nel Maas gaan bidden voor een Lighthouse avond Zeist. Omdat zij het vuur van Aglow in Zeist wilden laten schijnen.

In januari 2019 mochten wij ons 10 jarig jubileum vieren, want vanaf 2009 komen we iedere vierde woensdagavond van de maand vanaf 19.30 bij elkaar. Jarenlang in een gezellige woonkamer op het Broederplein bij het Slot Zeist, vanaf februari 2019 zien we elkaar op het Seminarie terrein in Driebergen-Rijsenburg.

Wij zien uit naar deze avonden, waarin Jezus Christus centraal staat en we elkaar ontmoeten. Zo starten wij de avond met God groot te maken door middel van lofprijs en aanbidding. Tijdens de avonden is er altijd gelegenheid voor een persoonlijk gebed.

Afgelopen jaren zijn we bij verschillende thema’s bepaald: zoals Gods karakter, vergeving, genezing, wandelen in Zijn licht. Maar ook bij de wolk van getuigen, die wij rondom ons hebben, denk aan Ruth, Nehemia en Abraham en de spreeksters en sprekers, die we mochten ontvangen en ons het woord / Woord brachten.

Wees en weet je welkom!

Adresgegevens
Ten huize van Nel Maas
Park Sparrendaal 132
3971 SV Driebergen

Team

  • Nel Maas
  • Zita Kooistra

E-mailadres: LH Zeist
Telefoonnummer: 0343-518716