Bijeenkomsten

Ruim 13 jaar geleden zijn Kitty Bijl en Nel Maas gaan bidden voor een Lighthouse avond in Zeist en omgeving. Omdat zij wilden, dat het vuur van Aglow in Zeist zou blijven schijnen.
In januari 2009 was de eerste avond een feit. Keer op keer zijn het bijzondere avonden, omdat de Heilige Geest duidelijk aanwezig is en ons samenbindt.

Afgelopen jaren zijn we bij verschillende thema’s bepaald: zoals o.a. Gods karakter, vergeving, genezing, wandelen in Zijn licht. Maar ook de wolk van getuigen, die wij rondom ons hebben, denk aan Ruth en Abraham, Nehemia, Gideon, Zacheüs en de sprekers, die we mochten ontvangen en horen.

Wij zien naar deze avonden uit, waarin Jezus Christus centraal staat en we elkaar ontmoeten. Zo starten wij de avond met God groot te maken door middel van lofprijs en aanbidding. Tijdens de avonden is er ook gelegenheid voor persoonlijk gebed.

Inmiddels noemen wij ons sinds 2019 ‘Lighthouse Driebergen/Zeist’ en komen we samen in De Bron.

Tot de zomer 2022 komen we nog op 20 april en 25 mei bij elkaar vanaf 19.30. Ja dan is er inloop met koffie en thee met vaak wat lekkers en starten we om 20.00.

Adresgegevens
De Bron
Damhertlaan 87
3972 DC Driebergen

Team

  • Zita Kooistra

E-mailadres: LH Zeist
Telefoonnummer: 035 8887170