Bijeenkomsten

Bij Lighthouse Nieuwegein zijn alle vrouwen van harte welkom op de 1e dinsdag van de maand. De data van de bijeenkomsten vind je hieronder.

Vanaf 9.30 uur bent u/ jij welkom en staat de koffie en thee met iets lekkers klaar. Om 10.00 uur beginnen we met het programma en om 11.30 sluiten we de ochtend.

De toegang is gratis, wel houden we een collecte voor de kosten van de ochtend

Hoe ziet een Lighthouse ochtend eruit?

Na de opening nemen we de tijd om onze Heer te prijzen en aanbidden en een heerlijke tijd dichtbij Hem te zijn. Daarna lezen we samen uit de bijbel. Na afloop is er altijd gelegenheid voor een persoonlijk gesprek en gebed. Natuurlijk is er ook tijd om gewoon gezellig na te praten.

Het jaarthema van Lighthouse Nieuwegein voor het seizoen 2022-2023 is de Romeinen brief. Elke maand bespreken we een nieuw gedeelte maar kijken ook terug op de vorige maand. We gaan dit mooie bijbelboek samen lezen in verschillende vertalingen en spreken er over door.

Hierbij behandelen we de volgende vragen:

  • Wat springt er voor mij uit?
  • Wat kan ik leren?
  • Hoe ga ik het deze maand toepassen.

We maken er mooie ontspannen ochtenden van en gaan samen met de Heer op pad.

Missie

Wat willen we bereiken? Lighthouse Nieuwegein is ontstaan uit Lighthouse Utrecht. Zonder de visie van Lighthouse Utrecht was deze Lighthouse er niet geweest. We willen een Agow plek zijn, volgens de doelstellingen van Aglow. Een plek waarin vrouwen zich fijn voelen en waar we samen God zoeken.

Leiding: Karin Bosman

Mailadres: karinbosman@casema.nl

LH ochtend Nieuwegein

  • 27 juni 2023
  • 10:30 tot 12:30
  • Pahud de Mortangesdreef 166, 3562 AE Utrecht-Overvecht

Picknick samen met LH Utrecht.