Bijeenkomsten

Alle mannen en vrouwen zijn van harte welkom op de open avonden van Aglow Oldambt, die van september tot en met mei op de 3e dinsdagavond van de maand gehouden worden.

Vanaf 19.15 uur bent u/ jij welkom en staat de koffie en thee met iets lekkers klaar. Om 19.45 uur beginnen we met het programma.

De toegang is gratis, wel houden we een collecte voor de kosten van onze open avonden.

Aglow Oldambt heeft Israël als adoptieland. Op de Aglowavond hebben we een cadeautafel met leuke presentjes die voor weinig geld te koop zijn.

Hoe ziet zo’n Aglowavond er nu uit?
Na de opening nemen we de tijd om onze Heer te prijzen en aanbidden en een heerlijke tijd dichtbij Hem te zijn. In het verlengde daarvan gaan we luisteren naar de boodschap van de spreekster/spreker. Na afloop is er altijd gelegenheid voor een persoonlijk gesprek en gebed.
Natuurlijk is er ook tijd om gewoon gezellig na te praten onder het genot van een glaasje fris.

Jaarthema
Het jaarthema van Aglow Oldambt is ‘Focus’. We zien er naar uit wat God ons dit seizoen gaat geven. En we zien er vooral naar uit u/jou weer te mogen ontmoeten op onze open avonden.

Adresgegevens
De Schakel
Hoofdweg 170
9681 AL Midwolda

Team

  • Fennie Boer
  • Gea Wubs

E-mailadres: Aglow Winschoten
Telefoonnummer: 06-11246603
Facebook: Aglow Winschoten

Giften
Wilt u ons financieel steunen, dan kan dit door een gift over te maken op IBAN nr: NL43 RABO 0124 7698 96 ten name van Aglow Winschoten.