Aglow Conferentie 2022

Dit jaar was het zover: de Aglow Conferentie was er weer! Geweldig om elkaar te ontmoeten, samen God te aanbidden en aangevuurd te worden in het geloof. 

Een conferentie met een gevarieerd programma’s met studies, workshops en tijden van aanbidding. We kwamen bijeen op een nieuwe plek: De Open Hof in Ede. Een mooie open locatie, goed om te verblijven.

Dianne de Jong sprak over een nieuw beginpunt. We hoorden hoe God de schepping in gang zette. In het begin zweefde Gods Geest over het water. De aarde was woest en verlaten, maar de Geest bewerkte iets. Zo kan het ook in ons leven zijn, dat het leeg en donker is. Dan komt de Geest en neemt Zijn plaats in, Hij broedt over ons net zoals een hen op haar eieren. Er lijkt weinig actie, maar binnenin de eieren gebeurt veel en ontstaat nieuw leven. Dat mag ook in ons gebeuren door Gods Geest. 

En Gods Woord gaat verder: na het zweven van de wind, spreekt God en wat Hij zegt gebeurt. De leegte wordt gevuld en de duisternis wordt licht. Zo zweeft de Geest ook over ons, over onze lege plekken en bereidt een nieuw scheppingswonder voor. 

Anneke Pol sprak over het thema ‘Tot hoever ga jij’. God wil jou leren op de weg die je gaat, maar jij moet wel zelf een stap zetten. Je kunt haar spreekbeurt op YouTube beluisteren via onderstaande afbeelding. Het is een spreekbeurt met alleen audio.

Phia Kamp daagde ons uit om op te staan en te getuigen van Gods grote kracht. Dit is de tijd om onze stem te laten horen. Zorg dat je hier klaar voor bent en olie in je lamp hebt. Gods kracht gaat waaien over jou, over Aglow, over Nederland en over heel de wereld. 

In het programma was volop ruimte voor ontmoeting en tijd om rond te kijken bij de verschillende stands. Ook voor een hapje en drankje kon je terecht bij De Open Hof. Een mooie conferentie om mee te maken, dit smaakt naar meer!