Array
(
  [Itemid] => 158
  [option] => com_content
  [catid] => 22
  [id] => 906
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

Aglow Festival Drachten

De Be Aglow Festivals zijn van start gegaan met een geweldig festival in Drachten op 14 januari 2017. Een feestelijke en kleurrijke dag: de paarse loper lag uit en de welkomstboog stond klaar om iedereen te verwelkomen. De dag begon met een krachtige opening in proclamatie en dans: we hoeven niet langer in angst te leven als we God en Zijn kracht kennen.

 

Workshops:

Daarna kon ieder kiezen uit een gevarieerd aanbod en workshops en verdeelden we ons over het gebouw. 

* Dansen vanuit je hart
   door Roné Kirkels

Weten wie je bent
   door Eveline Bakker

Gods stem verstaan in aanbidding
   door Yvonne Elbers

FF bij de Heer komen
   door Anneke Pol

Woorden vastleggen met handlettering
   door Wilma Oosterhuis

 

Samen eten

Ieder voegde door zijn aanwezigheid iets toe aan deze dag. Maar ieders bijdrage kwam vooral naar voren in het buffet. Dit was samengesteld uit gerechten die door alle bezoekers meegenomen waren. Wat een feestelijk en kleurrijk geheel was deze maaltijd en wat een verrassende gerechten! Heerlijk om daarvan te eten en ondertussen ontmoeting te hebben met elkaar. Bijzonder om zo als Gods kinderen bijeen te zijn en te genieten van het samenzijn. 

Celebration

We sloten het festival af met een Celebration rond het Aglow jaarthema 'Vier het LEVEN'. Met een tijd van uitbundig zingen en krachtige aanbidding. Phia Kamp sprak over de kracht van Gods Woord en Zijn waarheid. Hoe God ieder persoonlijk kent en je aanraakt daar waar jij bent. Ze deelde over de bloedvloeiende vrouw en de kamerling uit Ethiopië, die beiden veranderden door Gods aanraking. 

Het was een dag van zijn in Gods tegenwoordigheid. Een geweldige dag om op terug te zien en dankbaar aan God! Wij mochten bewegen in de dingen die Hij al had voorbereid. 

Klik hier voor een prachtige fotopresentatie van het festival!