Terugblik Aglow Conferentie

Wat hebben we een mooie conferentie gehad. Elke keer verrast God ons als we bijeen zijn op een plek waar Hij aanwezig is. Mooi om elkaar te ontmoeten en te delen in elkaars leven.

Het thema ‘Niet door kracht of geweld, maar door Mijn Geest’ is de rode draad die de onderdelen verbindt. Er zijn krachtige toespraken over Gods Woord en hoe de Geest leidt als Hij de ruimte krijgt. God daagt ons uit de wedloop te lopen en de hemelse prijs te winnen.

Er zijn mooie tijden van aanbidding. Het lied ‘Same God’ is hét lied deze conferentie. Wij mogen bouwen op de God van Jakob en Mozes, van Maria en David. God is niet veranderd en Zijn kracht is even groot. Hem hebben we nodig, Hij wil ons Zijn kracht geven en vullen met Zijn Geest. 

O God, my God, I need You now
O Rock, O Rock of ages
I’m standing on Your faithfulness

Er is een gevarieerd aanbod van workshops, mooi om elkaar in kleiner verband te ontmoeten:

  • creatief bezig zij met het maken van een lente bloemstuk
  • wandelen en onderweg vragen bespreken
  • ideeën uitwisselen over Aglow groepen – Aglow@home
  • werking van de Heilige Geest

Tussen de activiteiten door is er volop tijd voor ontmoeting, de Open Hof heeft leuke plekjes om te zitten. Om te genieten van een heerlijke maaltijd of inkopen te doen in de Aglow shop met leuke artikelen en boeken. Of even je neus buiten de deur te steken, want we hebben heerlijk lenteweer. 

Dankbaar sluiten we de conferentie af met een tijd van getuigenissen. Zo bijzonder om te horen hoe persoonlijk God is en mensen raakt en verandering brengt. De conferentie: een tijd om opnieuw aangevuurd te worden om de weg te gaan die God voor je heeft. Hij heeft geweldige plannen voor Aglow en voor ieder die hierbij betrokken is. Met verwachting gaat iedereen naar huis om op eigen plek verder te gaan.