Array
(
  [Itemid] => 158
  [option] => com_content
  [catid] => 22
  [id] => 945
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

Terugblik Conferentie 2018

Shine Your Light is het thema van de Aglow Conferentie 2018. Dit klinkt krachtig door in het themalied My Lighthouse. De God van Licht is onze gids, Hem kunnen wij vertrouwen. Hij verdrijft het donker en schijnt met zijn Licht. 

Wat bijzonder om drie dagen bijeen te zijn met christenen uit heel Nederland, met vrouwen en mannen die een verlangen hebben om God meer te leren kennen. Samenzijn in Gods tegenwoordigheid, Hem aanbidden en geraakt worden door Gods grootheid. Eigenlijk is het niet met woorden te beschrijven wat er in een conferentie gebeurt. God heeft dingen voorbereid die wij mogen ontvangen. Dat gebeurt in de aanbidding, in het onderwijs en in de ontmoeting met elkaar. Hierdoor gaan we veranderd naar huis. 

Onze hoofdspreekster Sarah Catarino neemt ons mee in de schatten van de bijbel en opent onze ogen voor nieuwe inzichten. Ze daagt ons uit om een lichtdrager te zijn van Jezus die het Licht is in ons leven. Je licht laten schijnen als de vijand het wil doven, is het thema waar Gerard de Groot over spreekt. 

Naast de gezamenlijke vieringen, is er keuze uit een boeiend aanbod van workshops. Een groep deelnemers trekt zelfs naar buiten om daar al wandelend te luisteren naar de Heilige Geest. Anderen gaan creatief aan de gang en maken prachtige banieren. Elkaar ontmoeten kan ook in het Be Aglow Café, ondertussen kun je luisteren naar muziek, genieten van handmassage of even in de benen komen met line dance. 

Een speciale plek is de stilteruimte. Een plek om je even terug te trekken en te verblijven in Gods heerlijkheid. Een plek waar alles wegvalt en het gaat om God en jou. Thuiskomen bij God is ook het thema van een workshop. In het zijn bij God, kom je ook thuis bij jezelf en mag je de droom ontdekken die God voor je heeft. 

Onze verbondenheid met Israël komt naar voren als Heleen Bénard deelt over Gods volk en alle bijzondere dingen die daar gebeuren. Staan we op de bres voor Israël.  

En de hele conferentie door nemen we tijd om God te aanbidden. Hem komt alle eer en aanbidding toe en God openbaart zijn heerlijkheid. We hebben diepe momenten van intimiteit met God, maar ook tijden van vreugde met vlag en dans. 

Beleef iets mee van de conferentie en bekijk de prachtige fotopresentatie van Lenie Belonje.  Klik hier om de foto's te bekijken!