Plaatsen waar Aglow bijeenkomsten plaatsvinden. Klik op een plaats voor meer informatie.

Aglow is actief in het hele land. Plaatselijke teams organiseren bijeenkomsten waar bezoekers van harte welkom zijn. Het bijzondere van Aglow is dat er bezoekers komen vanuit verschillende kerken, die samen de eenheid in God beleven. Het gaat om God, het zijn in Gods tegenwoordigheid en van Hem ontvangen. Dan doen we door een tijd van aanbidding, onderwijs, ontmoeting en samen delen.

De afdelingen komen voor hun maandelijkse bijeenkomsten bijeen in een zaal, de groep is wisselend van grootte. Je bent van harte welkom voor een inspirerende ontmoeting met vrouwen en mannen van verschillende leeftijden uit diverse kerken. Een veilige plaats om te ontdekken dat jij kostbaar bent voor God en je medemens.

De meeste lighthouses komen één keer per maand bij elkaar. Vaak bij iemand thuis, laagdrempelig in een kleine groep van van 5 tot 20 vrouwen. De groepen zijn verschillend van inhoud. Er zijn groepen gericht op gebed en groepen die geregeld creatieve dingen doen zoals schilderen. Maar bij alle lighthouses staat het geloof in de Here Jezus centraal, met altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek of gebed.