Bestuur

Een team van vier personen vormt samen het bestuur van Aglow Nederland. Ieder bestuurslid heeft een eigen verantwoordelijkheid voor het werk van Aglow Nederland. Het bestuur is direct verbonden met Aglow International.

Phia Kamp

Hallo, mijn naam is Phia Kamp, ik ben getrouwd met Roelf en moeder van 2 dochters. Sinds 1992 ben ik betrokken bij het werk van Aglow. Ik geniet van alle contacten en samenwerken met vrouwen en nu ook met de mannen, die Aglow binnen komen. Mijn passie is Gods waarheid en genade te brengen, waardoor zowel vrouwen als mannen ontdekken wie ze zijn als dochter en zoon van God. Identiteit, weten wie je bent, is de sleutel voor verandering.

Mijn droom is dat er in iedere woonplaats in Nederland een afdeling of Lighthouse van Aglow zal zijn, zowel voor vrouwen als mannen. Een plaats waar je Gods liefde mag leren ontvangen en uitdelen. Een plaats van bemoediging en training om te leren wandelen onder de leiding van de Heilige Geest. Een plaats waar je leert ontdekken wat het betekent voor jou, dat Jezus is: de Schepper, de Verlosser, de Bevrijder, de God die voorziet en de Geneesheer!!

Als eindverantwoordelijke van Aglow Nederland is het een voorrecht om samen met de andere leden van het team en vele medewerkers in het land, te bouwen aan Gods Koninkrijk.

Anneke Pol

Mijn naam is Anneke Pol en ik woon in Zwolle.  

Mijn grootste liefde is Jezus! Hij was het die mijn leven zin gaf na mijn scheiding, nu meer dan 32 jaar geleden. Als God niet in had gegrepen in mijn leven had ik nooit HET LEVEN kunnen leiden wat ik nu doe. Ik geniet enorm van mijn 4 geweldige kinderen, 4 schoonkinderen en 6 prachtige kleinkinderen. 

In 1994 ben ik, door een vriendin die mij mee nam, met de Aglow in aanraking gekomen. Op dat moment had helemaal niets met vrouwen. God heeft mij vanaf het eerste moment gegrepen met Zijn liefde en veranderde mijn blik op vrouwen. Het had met mijzelf te maken, ik hield niet van mijzelf als vrouw. God keerde het om. En ik geniet nu van al die vrouwen die voor God gaan! Gelukkig horen nu bij Aglow ook de mannen! Zonder hen zouden we mank lopen, want God gaf ons aan elkaar om elkaar te helpen en ondersteunen, aan te vullen. We kunnen niet zonder elkaar. Ik hou ervan mensen te discipelen, hen de wegen van God te leren. Geniet van het spreken over Zijn geweldige liefde, Zijn gunst, Zijn voorziening op ons leven. God is zo goed!

De taak als penningmeester is een grote uitdaging. Gelukkig heeft God gezegd dat Hij het gaat doen en of ik wil volgen. Dat wil ik. Ook met deze taak wil ik echt op Hem leren vertrouwen! 

Heel graag ben ik in de natuur, daar zie ik zo Zijn grootheid. Vaak kan ik stil staan in ontzag voor Hem, de Schepper. Wandelen en fietsen zijn datgene wat ik daarom heel graag doe. Een langzaam tempo, zodat ik steeds om mij heen kan kijken en kan genieten. 

Henny Loppé

Ik ben Henny Loppé, al 26 jaar getrouwd met Ruby Loppé. Wij hebben samen vier kinderen en vier kleinkinderen. We zijn woonachtig in Alphen a/d Rijn. Mijn man en ik zijn oudstenechtpaar in Pinkstergemeente Bethel te Alphen a/d Rijn.

In 1989 kwam ik bij Aglow binnen, in een tijd die lastig was voor mij. Aglow voelde als een groot warm bad waar ik zo welkom was. En in Aglow leerde ik dat God liefde is en van mij houdt.

Jarenlang heb ik de afdeling Alphen gediend met een geweldig team. Nu help ik bij twee Lighthouses en vind het heerlijk om anderen te bemoedigen en te getuigen van Gods Liefde en genade. Dit ga ik nu ook doen vanuit het nationaal Aglow bestuur. Daarin ben ik eindverantwoordelijk voor de outreach in Noord- en Zuid Holland. Ik durf de uitdaging aan omdat ik weet: God roept mij voor deze tijd en Hij geeft mij kracht en wijsheid om dit te kunnen doen door de Heilige Geest die mij leidt.

Erica Veldhuizen

Hallo wat fijn dat je op de Aglow website aan het neuzen bent. Ik ben Erica Veldhuizen, getrouwd met Evert, samen hebben we twee zonen uit Colombia geadopteerd en een weekendpleegkind. We wonen in Bunschoten-Spakenburg.

Sinds 2003 ben ik betrokken bij Aglow. Het heeft mijn leven radicaal veranderd toen ik Jezus, God en de Heilige Geest op een andere manier leerde kennen. Ik liep in die tijd altijd met een masker op. Een leuke, vrolijke meid aan de buitenkant en vanbinnen…. ja dat was een ander verhaal. Ik was bang, onzeker en voelde ik mij minderwaardig. Ik had een verkeerd godsbeeld. 

Door het onderwijs bij Aglow leerde ik hoe God werkelijk is en wat Jezus voor mij heeft gedaan. En dat de Heilige Geest mijn leraar is. Dat Zij een relatie met mij willen hebben.

Na een proces gingen mijn maskers af en leerde ik mijzelf zijn en van mijzelf te houden. Leuk, gezellig van buiten en vanbinnen. Meer en meer een éénheid. Echt zijn. En dat is wat ik iedereen gun.En nog steeds mag ik leren samen met de Heilige Geest. En wat ik en wij leren, mag ik uitdelen aan de Aglow teams als trainingsleidster. Een mooie uitdaging. Had ik nooit durven dromen. Binnen Aglow (ook daarbuiten) kom ik tot bloei, een kans die ik met beide handen aanpak. Want dat is wat God wil. Dat wij tot bloei komen voor zijn Glorie. Zodat Hij de eer krijgt en Zijn Koninkrijk gebouwd wordt hier in Nederland en daarbuiten.