Informatie regiotraining

Een nieuw seizoen 2020-2021 met het thema: LORD You said.

De trainingsleidsters (TL) komen naar de regio toe om jullie te bemoedigen, te versterken en aan te vuren. De TL zijn Anneke Pol, Erica Veldhuizen, Foka Prins en Yvonne Elbers.

De inhoud van de training bereiden we samen als trainingsleidster voor met gebed en plezier.  De details worden persoonlijk op maat uitgewerkt voor elke regio. Het zijn altijd volle dagen met verdieping van het geloof en uitbreiding van vaardigheden. 

Jullie krijgen een mail van de TL met een aantal data waarop zij kan komen. Het is jullie taak een goede datum te vinden waarop zoveel mogelijk medewerkers aanwezig kunnen zijn. 

Wees creatief in de tijden: bijvoorbeeld 10.00-15.00 uur / 15.00-20.00 uur / 17.00-22.00 uur of op zaterdag. Hou het eten simpel zodat er meer tijd is voor onderling contact en groepswerk. 

De TL besteden veel werk aan de voorbereidingen en hopen op zoveel mogelijk medewerksters. Dus ook de muzikanten, helpende handjes en aankomende leidsters. Vraag God wie je mag uitnodigen daarvoor.

Financieel vragen wij altijd de reiskosten, maar graag ook een gift voor de TL. En soms een slaapplaats. Vraag aan elke medewerkster minimaal 5 euro, en anderen kunnen meer bijdragen.  Je ontvangt veel op een trainingsdag. 

Kijk in het schema hoe de regio is ingedeeld.  In het voorjaar van 2020  hebben we ook Zoom trainingen gehad, we zijn uitgedaagd. Wie weet wat dit seizoen gaat brengen.

Naast de ‘gewone’ regiotraining is het altijd mogelijk een extra training aan te vragen over een specifiek onderwerp. Stuur me een mail met vragen daarover. 

TIP: combineer de regiotraining met een Aglow bijeenkomst. Bv overdag training en de avond of ochtend erna een bijeenkomst of LH met de trainingsleidster. Ik wens jullie veel opbouwende ontmoetingen toe.


Email: Anneke Pol

juni 2021