Informatie regiotraining

Een nieuw seizoen 2024 Met het thema : Samen wandelen

Samen wandelen, samen optrekken is in deze tijd heel belangrijk. God bepaalde mij erbij dat “samen” veel meer inhoud dan 1x eens met elkaar optrekken. Hoe en wat leg(gen) ik/we graag uit bij de training.

De trainingsleidsters (TL) komen naar de regio om jullie te bemoedigen, te versterken en aan te vuren. De TL zijn : Erica Veldhuizen en Anneke Pol. De TL met als hoofdthema Gebed is Foka Prins.

Voor dit jaar geldt dat de afdelingen en groepen aan mogen geven of zij als afdeling alleen getraind willen worden, wat extra aandacht en tijd nodig hebben, of dat het met andere regio-groepen plaats kan vinden.

De TL besteden veel tijd aan de voorbereidingen en hopen ook op enthousiasme en verwachting van de groepen die zij bezoeken. Probeer met zoveel mogelijk teamleden aanwezig te zijn. Nodig ook hen uit die de helpende handen of musici zijn. Wees creatief in wat wel en wat niet mogelijk is. Voor velen geldt: tijd is kostbaar. Flexibiliteit wordt meer en meer van ons allen gevraagd in alle opzichten. Daarom zijn wij als TL ook met tijdsblokken begonnen. Niet meer perse een hele dag training, maar soms een paar uur. Vb. 10u-14u ( incl lunch) of 15u-20u (incl warm eten) Dit geeft soms net meer mogelijkheden voor hen die nog werken of kinderen thuis hebben.

Financieel vragen wij de reiskosten (0,21 per km) , maar ook graag een gift voor de TL. En soms een slaapplaats.

Naast deze training willen wij als TL ook aangeven dat wanneer jullie graag willen dat Erica of Anneke jullie gedurende het jaar bezoeken, je dit aan mag geven. Ook dit heeft met het Samen wandelen te maken. Maak er gebruik van!

Lieve groet en zegen! Anneke Pol 


Email: Anneke Pol

januari 2024