Array
(
  [Itemid] => 160
  [option] => com_content
  [catid] => 18
  [id] => 887
  [lang] => nl
  [view] => article
)
 ?>

De erfenis gaat door

Van tijd tot tijd heeft Aglow krachtige gezalfde woorden ontvangen over de roeping, bestemming en toekomst van de bediening.

Catherine Brown, een welbekende profetische stem uit Schotland, is een van deze stemmen: 

Ik zag de Heer het woord ‘Aglow” in Zijn handen houden. Hij hief het op tot Zijn lippen en kuste het en de adem van God bewoog zich over het woord ‘Aglow’ en maakte dat het vleugels kreeg, ogen, handen en voeten. Symbolisch betekent dit, dat het de mogelijkheid heeft om geestelijke profetische wijsheid waar te nemen en begrip (ogen), te bewegen in geloof in het getuigen en werken (handen en voeten), en op te stijgen in de doelen en plannen van God in aanbidding en getuigenis (vleugels). Ik hoorde de Geest van de Heer zeggen dat Hij maakt dat Aglow zich zal uitstrekken, uitspreken, en zich verspreiden op een zodanige manier als de vrouwen (en mannen) van Aglow nog niet hebben ervaren. Ik zag het woord ‘bestemming’ komen naast ‘Aglow’ en in de handen van Christus was er een Goddelijk samensmelting tussen deze twee en de Heer sprak: “Versnelling en vermeerdering voor de getuige, de aanbidding en het werk van Aglow.” Als bestemming en bediening samensmelten op de tijd van Christus, zal overvloedige vrucht worden geproduceerd voor de glorie van God.

Wat een krachtig woord, speciaal in dit jubeljaar.

DUBBEL JUBILEUM

2016 is een Joods Jubeljaar. 2017 is het Jubeljaar van Aglow; de 50-jarige viering van onze bediening. Vanuit een stad, in een staat, in een natie, nu vertegenwoordigd in meer dan 170 landen van de wereld. Door de jaren heen is Aglow een bediening die de krachtige beweging van de Heilige Geest heeft ervaren; een bediening die doorgaat met vooruit te kijken naar ‘versnelling en vermenigvuldiging van het getuigenis, de aanbidding, en het werk van Aglow’ door diezelfde Heilige Geest in de dagen die voor ons liggen.

Eerder dit jaar, hebben we een oproep gedaan voor een ‘dubbel Jubileum’ offer. Twee gulle groepen donoren offerden elk een ‘Dubbele Jubileum’ uitdaging van $25.000 als bijdrage, met een totaal van $50.000. Dat betekende dat iedere gift die werd gegeven vermeerderd werd, dollar voor dollar tot het beloofde gedrag, wat het beoogde doel van een totaal van $100.000 zou opleveren voor 31 maart.

Ik ben blij om te zeggen dat ons doel bereikt is op 31 maart en dat we er zelfs overheen zijn! Wat een geweldige zegen voor een bediening die over de hele wereld is verspreid, om nieuwe hoop te brengen aan allen.

EEN GROTERE UITDAGING

Ik ben het eens met het profetische woord dat, ‘de Heer Aglow in Zijn handen houdt.’
Ik ben het er ook mee eens dat Aglow, ‘vleugels kreeg, ogen, handen, en voeten.’
Door de jaren heen heeft Aglow ‘uitgereikt, uitgesproken en bekendgemaakt’ en hebben we onze BESTEMMING ervaren, terwijl de Heer door de tijd heen onze toekomst heeft ontvouwd.
Ik geloof dat we op een nieuw hoogtepunt zijn, een groter punt van bestemming dan ooit tevoren.

God heeft een groep mannen en vrouwen gevormd die een uitdaging niet uit de weg gaan, die niet zullen terugschrikken voor de realiteit van vandaag. Hij heeft ons getraind, gevormd, en ons klaargemaakt voor de tijd waarin wij leven. Ik geloof ook dat Hij een weg voor ons heeft gemaakt om op krachtige wijze verder te trekken en daar ben jij deel van.

EEN WERELDWIJDE GEMEENSCHAP VAN GELOVIGEN

In de afgelopen weken is de wereld geschokt door de aanslagen in Brussel, België, en in Lahore, Pakistan. Vorig jaar waren er incidenten in Parijs, Frankrijk, en in het noorden van Nigeria, en op zo veel andere plaatsen waar Aglow is gevestigd. Mijn eerste gedachten gaan altijd naar onze Aglow mensen die op deze plaatsen leven. We zijn altijd opgelucht na het eerste telefoongesprek of e-mailbericht wat ons laat weten dat ze veilig zijn. En dankbaar voor hun reactie op de terreur, om anderen te troosten en te helpen waar zij kunnen. Gods volk is overal. Gods licht en troost is waar mensen naar op zoek zijn. Aglow mannen en vrouwen zijn dragers van dat licht en die troost.

Ja, de wereld is een veel kleinere plaats geworden. We hebben overal familie en vrienden, wiens levens beïnvloed worden door de wrede terreur in de wereld van vandaag.

Wij zijn ervan overtuigd dat WIJ VOOR EEN TIJD ALS DEZE GEROEPEN ZIJN.
We weten dat onze erfenis blijft en we reiken uit met de verlossende kracht van het evangelie.
Dank je dat je deel van ons bent.

Jane Hansen Hoyt
Presidente Aglow International

april 2016

Aglow International